Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@02:27:04 GMT

«یوسف صیادی» در شبکه الکوثر

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۴۰۸۲

«یوسف صیادی» در شبکه الکوثر

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، این برنامه به صورت هفتگی پخش می شود و موضوع آن بررسی اخبار و وقایع هنری ایران است . «یوسف صیادی» بازیگر ، کارگردان و طراح صحنه و لباس که در مجموعه ها و فیلم هایی به نام اخراجی ها 3 ، فوتبالی ها ، بازگشت به آینده ، صندلی خالی ، معمای شاه ، در حاشیه ، چمدان ، مرد دوهزار چهره به ایفای نقش پرداخته است ، در قسمتی از برنامه حضور یافته و در خصوص زندگی هنری خود سخن می گوید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«با بینندگان» امشب 25 آذرساعت 19:00 به وقت تهران به تهیه کنندگی سیدنعمت اسماعیلی و اجرای لیث جعفرترابچی به روی آنتن است .

این برنامه محصول گروه اجتماعی شبکه الکوثر است .

اکبرعبدی مهمان کانال اردوی شبکه سحر، با فیلم سینمایی خسیس

در روز میلاد امام حسن عسگری، کانال اردوی شبکه سحر، تله فیلم سینمایی در ژانر کمدی خسیس را به نمایش می گذارد.

این فیلم سینمایی که محصول سال 1391 سیما فیلم است، داستان پیرمرد خسیسی به نام صابر رفعتی را حکایت می کند که در آستانه ورشکستگی است. در همین حین او تصمیم می گیرد با کمک پسرش امید، 50 میلیون تومان به فرزند کوچکترش آیدین کمک کند اما پول به سرقت می رود و ...

در فیلم کمدی خسیس بازیگرانی چون اکبر عبدی، زویا امامی، سینا رازانی، فاطیما بهار مست و هومن حاجی عبدالهیبه همراه جمع دیگری از هنرمندان به ایفای نقش پرداخته اند.

کارگردان این اثر احمد کاوری و تهیه کننده آن سید محمود رضوی است.

این فیلم در کانال اردوی شبکه سحر به زبان اردو ترجمه و توسط هادی زینعلی به این زبان حک و زیرنویس شده است.

امشب یکشنبه 25 آذر ماه، تله فیلم سینمایی خسیس در ساعت 21:00 به مدت 87 دقیقه بر روی آنتن کانال اردو شبکه یسحر خواهد بود.

الهام بخشی شخصیت امام خمینی در میان نخبگان جهان عرب

«من وحی االثوره» شبکه العالم بررسی می کند

در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، شبکه العالم در برنامه «من وحی الثوره» ، تاثیرات اندیشه امام خمینی (ره) را بر نخبگان و شخصیت های مهم عربی بررسی می کند.

 امشب در برنامه «من وحی الثوره» شبکه العالم ، الهام و تاسی گرفتن شخصیت ها و نخبگان عربی از اندیشه ها و رهنمودهای رهبر کبیر انقلاب با حضور کارشناس برنامه واکاوی می شود.

مجری این برنامه «حنان ضیاء» در گفت و گویی با « منیر شفیق» نویسنده فلسطینی به چگونگی آشنایی شخصیت های مهم و برجسته عربی و نخبگان جهان عرب اشاره ای دارد و از تاثیرپذیری جهان اسلام از امام راحل (ره) می گوید.

همچنین چهل سالگی انقلاب و نگاه شخصیت ها به امام و جمهوری اسلامی نیز در این برنامه گفت و گو محور  مورد بررسی قرار می گیرد.

«من وحی الثوره» امشب ساعت 22 به وقت تهران از شبکه العالم پخش می شود. تکرار این برنامه فردا ساعت 13خواهد بود.

کارشناسان بررسی می کنند ؛

پیامدهای سوء استفاده از شبکه های اجتماعی

برنامه «نوافذ» شبکه العالم در برنامه امشب خود به موضوع بسیار مهم و تاثیرگذار چگونگی استفاده از شبکه های اجتماعی در کشورهای عربی می پردازد.

برنامه امشب «نوافذ» آثار و تبعات استفاده از شبکه های اجتماعی در کشورهای عربی به ویژه در میان جوانان و نوجوانان را با حضور کارشناسانی از حوزه های مرتبط بررسی می کند.

در این برنامه « حنان ضیاء» با طرح پرسش هایی ، نقطه نظرات کارشناسان  و استانید دانشگاه  ، آثار مثبت و منفی استفاده از شبکه های اجتماعی و نقش آفرینی آن را در بروز پدیده هایی خاص در میان اقشار مختلف جوامع عربی جویا شده است.

مهمانان امشب «نوافذ» اساتید دانشگاه از دانشکده ادبیات دانشگاه لبنان و استادیار دانشکده رسانه و ارتباطات جمعی دانشگاه لبنان و جامعه شناسان و کارشناسان این حوزه هستند.

همچنین مشکلات و چالش های روان شناختی، اجتماعی در استفاده بیش از حد و نامتعارف شبکه های اجتماعی نیز در این برنامه به بحث گذاشته خواهد شد.

برنامه نوافذ امشب ساعت 22 به وقت تهران از شبکه العالم پخش می شود

از شبکه العالم روایت می شود 

هر آنچه در مغرب عربی می گذرد

شبکه العالم معاونت برون مرزی در یکی از برنامه های خود به مرور مهمترین اخبار و رویدادهای مهم خبری در مغرب عربی می پردازد.

« برنامه المغاربیه» شبکه العالم مروری دارد بر مهمترین رویدادها و اخباری که در کشورهای مغرب عربی در یک هفته اخیر روی داده است.

« فرح عطوی» مجری برنامه با بررسی مهمترین اخبار در حوزه های سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی کشورهای  مراکش، الجزایر، تونس ، لیبی ، موریتانی ، اطلاعات و بازتاب های خبری را به سمع و نظر مخاطبان شبکه العالم می رساند .

برنامه « المغاربیه » ساعت 23:33 به وقت تهران از شبکه العالم پخش می شود و تکرار آن فردا ساعت 11 خواهد بود.

 

 

خبرنگار: مژگان رسولی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اخبار الکوثر شبکه4 وقایع هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۴۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی گرایش‌های ضد اسرائیلی «نسل زِد» در آمریکا

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: خیزش دانشگاه‌های سراسر آمریکا در حمایت از مقاومت فلسطین و مخالفت با لشکرکشی رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح سبب شده است تا بار دیگر این سوال در محافل علمی و رسانه‌ها مطرح شود که چرا نسل جوان یا به عبارت دقیق‌تر نسل «زد» برخلاف پدران خود حامی فلسطین بوده و هیچگونه همدلی با اشغالگران قدس ندارد؟ افراد یا نهادهای نزدیک به لابی‌های اسرائیل یا همسو با سیاست‌های کاخ سفید سعی دارند تا این تجمعات دانشجویی- خیابانی را ناشی از فریب و انحراف نسل جدید دانسته و خواهان برخورد نیروهای امنیتی با حامیان مقاومت شوند.

جامعه‌شناسان آمریکایی شکاف کنونی میان نسل جدید و قدیم آمریکایی‌ها در حمایت از اسرائیل را ناشی از پیامدهای جنگ عراق- افغانستان، افزایش نفوذ جنبش سیاه پوستان، سیاست‌های افراطی رژیم صهیونیستی، تغییرات جمعیتی و انتشار تصاویر غیرنظامیان فلسطینی در شبکه‌های اجتماعی می‌دانند. در ادامه این یادداشت سعی خواهیم کرد تا با توجه به آخرین تحولات جاری در دانشگاه‌های آمریکا به بررسی گرایش‌های ضداسرائیلی نسل جوان در آمریکا بپردازیم.

امروز یکی از مهم‌ترین جلوه‌های همبستگی نسل جدید آمریکایی‌ها با مردم فلسطین، سلسله تظاهرات و اعتصابات دانشجویی در قلب ایالات متحده است. دانشجویان دانشگاه‌های کلمبیا، براون، امرسون، هاروارد، جرج واشنگتن، نیویورک، فلوریدا، اموری، اوهایو، رایس، ماساچوست، میشگیان، ییل، تگزاس و ... همصدا با سایر جامعه آمریکا خواستار توقف نسل کشی در غزه و خودداری رژیم صهیونیستی از لشکرکشی به رفح هستند. در میان افراد شرکت کننده در این تجمعات علاوه بر مسلمانان، عرب- آمریکایی‌ها، سیاه پوستان؛ نسل جوان و سفیدپوست آمریکا نیز دیده می‌شود که بر خلاف پدران خود حقیقت را بدون واسطه دنبال کرده و مخالف آپارتاید حاکم در فلسطین اشغالی هستند.

نکته جالب توجه در این تجمعات دانشجویی تکرار موازین و شعارهای سنتی مانند «فلسطین؛ از نهر تا بحر» است. روی آوردن نسل «زد» در آمریکا به شعارهای اصلی مقاومت حاصل تجربه و درک آنها از قریب سه دهه شهرک‌سازی‌های غیرقانونی اسرائیل در کرانه باختری، دستگیری بی‌دلیل شهروندان فلسطین و حمله های دوره‌ای ارتش رژیم به باریکه غزه بوده است. چنین نسلی اساسا نمی‌تواند هیچ ذهنیتی درباره تلاش‌های ریاکارانه و فریبنده صهیونیست در دهه نود قرن بیستم در مذاکرات صلح اسلو یا مادرید داشته باشد.

جوانانی که از سال ۱۹۹۶ به بعد دیده به جهان گشودند افرادی هستند که واقعیت را نه در میان سخنرانی سیاستمداران بلکه با مشاهده فیلم‌ها و تصاویر مستند در شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، ایکس (توییتر سابق) یا تیک تاک دنبال کردند. روزنامه واشنگتن پست در مطلبی به قلم فرانسیس وینال به این موضوع پرداخته است که اساسا چرا نسل جدید در مقایسه با آمریکایی‌های میانسال حامی فلسطین هستند؟

در این مقاله با اشاره به نظرسنجی «YouGov» به این نکته پرداخته می‌شود که جوانان بین ۱۸ الی ۲۹ سال، برخلاف افراد بالای ۶۴ سال بیشتر با مردم فلسطین ابراز همدردی می‌کنند. مشاهده اجساد و پیکرهای زخمی زنان و کودکان غیرنظامی که از زیر میلیون‌ها تن آوار برداشته می‌شود، موضوعی نیست که جوانان غربی به راحتی بتوانند از آن عبور کنند. در نظر سنجی دیگری شبکه «ان. بی. سی» از مخاطبان خود پرسید که چه احساسی نسبت به اسرائیل دارند و آیا اقدام نظامی رژیم علیه نوار غزه را موجه می‌دانند یا خیر؟ ۶۴ درصد شرکت کنندگان ۶۵ سال به بالا گفتند که احساس مثبتی نسبت به رژیم صهیونیستی دارند؛ در حالی این رقم در میان افراد بین ۱۸ تا ۳۴ سال به رقم ۲۶ درصد در کاهش پیدا می‌کند! علاوه بر این ۴۲ درصد افراد بین ۱۸ تا ۳۴ سال حمله اسرائیل به غزه را محکوم کرده و معتقدند که تل‌آویو اقدامی بیش از اندازه علیه فلسطینی‌ها انجام داده است.

یکی از پایه‌های تغییر ایده‌ها و نظرات نسل جدید در آمریکا، جابه‌جایی مرجعیت اخبار و اطلاع رسانی از رسانه‌های جمعی به شبکه‌های اجتماعی است. پیش از این سرمایه‌داران و دولت‌های بزرگ سعی می‌کردند تا با کنترل مطبوعات و رسانه‌های دیداری- شنیداری کنترل و هدایت افکار عمومی را در اختیار داشته باشند. شبکه‌های اجتماعی اما با از بین بردن محدودیت‌های «زمان-مکان» و فیلترهای معمول بنگاه‌های قدرت و ثروت این فرصت را در اختیار نسل «زد» قرار داده اند تا با مشاهده و شنیدن روایت‌های مختلف، آنچه را که به حقیقت نزدیک‌تر است را انتخاب کنند. براساس نظرسنجی صورت گرفته از سوی موسسه پیو در سال ۲۰۲۳ قریب به ۷۰ درصد آمریکایی‌های بین ۱۸ الی ۲۹ سال برای آگاه شدن اخبار به شبکه‌های اجتماعی روی می‌آورند.

این جوانان که در قلب سرمایه داری با بمباران مصرف گرایی و زیست بی‌هدف محاصره شدند، با درک کوچک‌ترین نشانه‌ای از حقایق جاری در جهان سعی می‌کنند تا آن را پذیرفته و به سایر دوستان خود معرفی نمایند. شاید به همین دلیل قانونگذاران آمریکایی در واکنش به اقبال نسل جدید به شبکه اجتماعی «تیک تاک» به بهانه همکاری اطلاعاتی این کمپانی با دولت چین سعی دارند تا جلوی فعالیت رسمی آن را بگیرند. نمونه بارز شکل گیری این روند جدید همزاد پنداری جنبش «نمی‌توانم نفس بکشم» با فلسطینی‌های ساکن کرانه باختری و نوار غزه است که یکی از نشانه‎‌های درک عمیق نسل جوان آمریکایی نسبت به تحولات روز محسوب می شود. در نگاه افراد بین ۱۸ الی ۳۰ سال در آمریکا همانطور که واشنگتن حقوق سیاه پوستان را نادیده می‌گیرد و پلیس شدیدترین برخوردها را با سیاه‌پوستان انجام می‌دهد؛ در فلسطین اشغالی نیز با فلسطینی‌ها مانند افراد «درجه دو» جامعه برخورد می‌شود و رژیم صهیونیستی هیچ ترسی برای زندانی کردن یا کشتن ساکنان بومی این منطقه ندارد.

بهره سخن

هنگامی که رهبر معظم انقلاب در نامه‌های‌شان وجدان‌های بیدار جوانان غربی را خطاب قرار می‌دادند، کمتر کسی فکر می‌کرد که تنها چند سال بعد نوجوانان و جوانان آمریکایی از گروه‌های مختلف یکصدا آزادی فلسطین و رهایی غزه را فریاد بزنند. مقایسه فضای سیاسی معتبرترین دانشگاه‌های جهان با اتمسفر حاکم بر دانشگاه‌های آلمان نازی از سوی نخست رژیم صهیونیستی نشان دهنده میزان قدرت و تاثیرگذاری جوانان آزاده آمریکایی بر سیاست‌های کاخ سفید و فضای سیاسی حاکم بر واشنگتن است. بایدن به خوبی می‌داند که اگر اراده جوانان حامی فلسطین از مرزهای دانشگاه عبور کرده و راهپیمایی‌های سراسری در آمریکا آغاز شود، سبد رای دموکرات‌ها به شدت آسیب دیده و ممکن است مسیر پیروزی ترامپ هموار گردد.

محمد بیات؛ کارشناس مسائل بین الملل

کد خبر 6092983

دیگر خبرها

  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • حداکثر شش ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • حداکثر ۶ ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • پخش فصل جدید «رخ‌ مادر» از امشب
  • آنتن شبکه تهران از امشب انتخاباتی می‌شود
  • پخش «چهل تیکه» و «استودیو هشت» به یاد مسعود اسکویی + تیزر
  • یادبود مسعود اسکویی در شبکه نسیم
  • شبکه‌های اجتماعی یا ماشین‌های معتادساز
  • واریز ۲ میلیون تومان به حساب معلمان در آستانه روز معلم
  • واکاوی گرایش‌های ضد اسرائیلی «نسل زِد» در آمریکا