Web Analytics Made Easy - Statcounter


سولماز غنی و یوسف صیادی به سریال «حکایت کمال» به کارگردانی قدرت الله صلح میرزایی پیوستند.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از روابط عمومی پروژه، سریال «حکایت کمال» به تهیه کنندگی محسن شایانفر و کارگردانی قدرت الله صلح میرزایی با روایتی از دهه چهل در مرحله پیش تولید قرار گرفته است و اخیرا سولماز غنی و یوسف صیادی هم به گروه بازیگران این مجموعه پیوسته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش تر حضور حمید لولایی، مریم سعادت و نگار عابدی در این سریال قطعی شده بود. «حکایت کمال» سیری است در فضای ایام دهه چهل و ساختاری اپیزودیک دارد.

از نیمه اسفند سال گذشته مقدمات ساخت دکورهای این کار در شهرک سینمایی غزالی آغاز شده بود.

«حکایت کمال» اقتباسی از رمانی به همین نام نوشته محمد میرکیانی محسوب می شود که قهرمان داستان یک نوجوان به نام کمال است.

این سریال در مرکز سیما فیلم تولید می شود و ۱۵۰ قسمت دارد.

صلح میرزایی تاکنون سریال های «پنجره»، «رخصت» و «دختری به نام آهو» را برای تلویزیون ساخته است.

سریال «هست و نیست» جدیدترین سریال محسن شایانفر در حوزه تهیه کنندگی زمستان گذشته به کارگردانی حسین سهیلی زاده از شبکه ۲ پخش شد.

عوامل پشت دوربین مجموعه که تا به حال حضورشان قطعی شده عبارتند از مدیرتولید و مجری طرح: فرشید رئوفی، تصویربردار: ناصر محمودکلایه، صدابردار: وحید سلطانی، جلوه های ویژه:حمید رسولیان، بدلکار: علیرضا فتحی، برنامه ریز: مجیدفاضلی، عکاس: مهشیدرئوی، طراح گریم: بابک شعاعی، مدیرتدارکات: مهدی آقامحمدی، طراح صحنه و لباس: فرهاد عزیزی فرد، دوخت لباس: زینب رنجبر، دکوراتور: محمدعلی شیبک، منشی صحنه: بیتا ارسطویی و مشاور رسانه ای: هادی داداشی.

true برچسب ها : سیما فیلم شهرک سینمایی غزالی قدرت‌الله صلح میرزایی true

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: سیما فیلم شهرک سینمایی غزالی قدرت الله صلح میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۷۱۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

علم قدرت آفرین است

در ابتدای این جدیدار، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • تعلیم و تربیت مقوله‌ای مهم در محاسبات نظامی کشور است
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • نشان دادن کولبرها، «نون خ ۵» را جذاب کرد/تصمیمی برای ساخت فصل بعد وجود ندارد
  • واکنش تهیه‌کننده «نون‌خ۵» به شکایت یک خواننده/ فعلا تصمیمی بر ساخت فصل بعدی نداریم
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • کمال نامه ی مستان حیدری / امیرالمؤمنین در شعر خواجوی کرمانی
  • چهره متفاوت بازیگر نقش علی در آینه عبرت بعد از ۳۵ سال